Wij zijn onderdeel van Dima.nl een online specialist die al meer dan 15 jaar bestaat. Wij leveren diverse soorten professionele hoogwaardige snijplanken met opvangbakken. Wil je ook op luxe en professionele wijze jouw gerechten bereiden? Bestel dan één van de snijplanken met opvangbakjes van snijplankmetopvangbak.nl.

Onze producten

Een ruimtebesparend systeem voor in je keuken, dan hebben we het over een snijplank met opvangbak. Op de webshop van snijplankmetopvangbak.nl vind je de volgende snijplanken;

 

  •          Bamboe
  •          Eiken
  •          Kunststof
  •          Notenhout

Iedere snijplank met opvangbak heeft zijn eigen kwaliteiten en specificaties. Echter in grote lijnen zijn alle snijplanken met opvangbak hetzelfde qua ontwerp, vorm en mogelijkheden. Zo bestaat onze snijplank met opvangbak uit de meest gebruikte kunststof, polytheen. Hiermee voorkom je vervorming en kan de snijplank ook nog eens in de vaatwasmachine. Dankzij dit handige systeem voorkom je een smerige keuken en plaats je de gesneden groeten, fruit en of vlees in een handbeweging in de opvangbak onder de snijplank.


Contact
Geïnteresseerd of graag meer informatie over onze collectie snijplanken, je kunt ten alle tijde contact opnemen via info@snijplankmetopvangbak.nl of bel ons op 085 - 0185173. Wij staan voor je klaar en vertellen graag meer over een snijplank met opvangbak.

snijplankmetopvangbak.nl maakt gebruik van cookies (en andere technieken) om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft.
Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.